Onze diensten

Car cleaning

Stoom car cleaning is het gebruik van stoom damp om het exterieur en interieur van een auto te reinigen. Al decennia lang is stoom is een essentieel onderdeel van de schoonmaakbranche, vanwege de effectiviteit en krachtig steriliseren.

De stoom is volledig veilig en kan gebruikt worden op alle auto-oppervlakken, waardoor de buitenkant perfect wordt afgewerkt, zonder vlekken of strepen. En als het gaat om het interieur, stoom reinigt niet alleen grondig, maar ontsmet ook en verwijderd geur!

De beste eigenschap van uw auto reinigen met stoom is toch wel de eco-vriendelijkheid. Het is 100% milieuvriendelijk. Door de stoomreiniger kost het heel weinig water om een auto te wassen en het veroorzaakt ook geen afvalwater. In feite, u zult versteld staan hoe effectief stoom is bij het wassen van uw auto, zonder het gebruik van chemicaliƫn.

De voordelen van stoomreiniging van uw auto:

Wasmethode:
- Wassen met stoom
- Wassen zonder water

Waterless Car Cleaning methode, is een wasmethode voor auto's zonder het toepassen van water, enkel alleen met milieuvriendelijk, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddel. De lak van uw auto wordt behandeld met biologisch afbreekbare extracten die zich aan het vuil hecht. Wij adviseren u deze methode toe te passen voor licht bevuilde autolak van auto's die er dagelijks tip-top uit willen zien, zoals taxi's.
De wasmethode met stoom wordt veel toegepast voor wat zwaarder bevuilde autolak.

Indien u benieuwd bent naar deze twee wasmethoden, bel ons gerust op voor een demonstratie bij uw bedrijf.

Voor tarieven kunt u kijken op onze Tarieven-pagina. Maar wilt u meer informatie of heeft u bijzondere wensen, bedrijfswagens of andere vragen, neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Schoonmaak

Wij zijn trots om u een milieuvriendelijk bedrijf te mogen presenteren met concurrerende prijs in tegenstelling tot alternatieve bedrijven die minder bio-velige methode gebruikt. Voor al onze schoonmaakwerkzaamheden geldt dat wij reinigen door middel van stoom en schoonmaakmiddel met groene label. De voordelen van stoomreiniging heeft u hiernaast al kunnen lezen. Het is milieuvriendelijk en gebruikt en verspilt weinig water. Door het reinigen met stoom kunnen uw ruimtes en interieur grondig gereinigd worden en worden ook moeilijk te bereiken hoeken en gaten schoongemaakt en gesteriliseerd.

Wij hebben al veel ervaring met het reinigen van zowel kantoorpanden, detailhandel en horeca. Zowel wel ruimtes als inventaris. Denk bijvoorbeeld aan:

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.